Wie is Sjiek Haar?

Ik ben Marleen Zaaijer, woonachtig in Leidschendam (regio Den Haag).


Mijn passie voor haar is al heel jong ontstaan toen ik als veertien jarig meisje elke week bij mijn oma haar haren mocht watergolven en opsteken. Haar compliment elke week dat ik het beter deed dan de kapster gaf mij de stimulans om mezelf verder te ontwikkelen.

Heel wat jaren later en opleidingen voor hairstyling verder is de liefde voor dit vak alleen maar meer geworden.

Mijn passie voor styling is inmiddels van hobby uitgegroeid tot mijn werk en inmiddels is visagie ook een onderdeel geworden van Sjiek Haar & Visagie. Mijn feeling voor dit vak en creativiteit zorgen ervoor dat ik het beste bij jou naar boven kan halen. Elke dag zie ik mijn werk nog als hobby en doe ik het vooral met veel liefde en plezier.

Ik vind het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij. Dat je straalt en met een glimlach op je gezicht in de spiegel kijkt en jou mooie ik zie.
Een bruid laten stralen op één van haar mooiste dagen uit haar leven en een onderdeel te mogen zijn van die dag is elke keer weer bijzonder.
Daarnaast vind ik het ook erg leuk om regelmatig mee te werken aan foto shoots en het geven van workshops.In 2016 heb ik een eigen rubriek gehad “How to Do” in het tijdschrift Vorsten. Elke maand liet ik zien hoe je eenvoudig stap voor stap het kapsel van een Koningin of Prinses zelf kan maken.